Μεταφράσεις

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να στείλετε προς δημοσίευση το άρθρο που επιλέξατε να μεταφράσετε. Μπορείτε να το αποστείλετε, χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα υποβολής

Μπορείτε να μεταφράσετε σε οποιαδήποτε γλώσσα γνωρίζετε

Σε περίπτωση που επιλέξετε προς μετάφραση κάποιο άρθρο, καλό είναι να προσέξετε τα παρακάτω:

  1. Το ίδιο άρθρο να μην έχει μεταφραστεί και δημοσιευτεί στη γλώσσα που επιλέξατε ξανά στην ιστοσελίδα μας. Για το σκοπό αυτό παρακαλούμε να μας ενημερώνετε εκ των προτέρων ότι πρόκειται να μεταφράσετε το συγκεκριμένο άρθρο που επιλέξατε, αναφέροντάς μας τη γλώσσα στην οποία θα το μεταφράσετε, καθώς και το, κατ’ εκτίμησή σας, διάστημα που θα χρειαστείτε για την ολοκλήρωση της μετάφρασης, ώστε να το προσθέσουμε (για αντίστοιχο χρονικό διάστημα) στα υπό μετάφραση άρθρα. Έτσι θα αποφευχθεί το ενδεχόμενο να μεταφράζεται το ίδιο άρθρο στην ίδια γλώσσα από περισσότερους μεταφραστές ταυτόχρονα.
  2. Κάποια άρθρα καταπιάνονται με πολύ συγκεκριμένες πτυχές της Ελληνικής πραγματικότητας και κατά κάποιον τρόπο δεν αφορούν το διεθνές κοινό. Συνεπώς, δεν υπάρχει λόγος να δημοσιευτούν σε κάποια άλλη γλώσσα.
  3. Μεταφράσεις που αφορούν ειδήσεις και ενημερώσεις πάνω σε συγκεκριμένα γεγονότα  (πχ. ροή ενημέρωσης μιας γενικής απεργίας) θα πρέπει να γίνονται άμεσα, στα πλαίσια του δυνατού, αφού αφορούν την επικαιρότητα  (εκτός και αν το άρθρο αφορά κάποιο ιστορικό γεγονός ή καταπιάνεται π.χ. με την πολιτική δράση συγκεκριμένου ακτιβιστή / πολιτικού).

Θα μας ενδιέφερε επίσης, να γνωρίζουμε και τους λόγους για τους οποίους επιλέξατε να μεταφράσετε κάποιο άρθρο.

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε το Google Translate στις μεταφράσεις που μας στέλνετε, για το λόγο ότι η απόδοση δεν είναι ικανοποιητική.

Για αποστολή άρθρων και μεταφράσεων χρησιμοποιήστε την παρακάτω διεύθυνση email: info (at) eagainst.com
Διαφορετικά, κάντε click στην επιλογή Contact στο δεξί μέρος της οθόνης

Σημείωση:

1) Το “Eagainst” είναι μια ανοιχτή κοινότητα που δίνει στον καθένα την δυνατότητα να υποβάλει άρθρο. Ωστόσο, όλα τα άρθρα που υποβάλλονται (είτε πρόκειται για μεταφράσεις, είτε για νέο υλικό) θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν από την συντονιστική ομάδα.
2) Σε περίπτωση που θέλετε να μεταφράσετε κάποιο άρθρο που έχει αρχικά δημοσιευτεί σε άλλη ιστοσελίδα, παρακαλούμε να προσδιορίσετε την ακριβή διεύθυνση ή αν είναι ένα περιοδικό, το όνομα του περιοδικού και του συγγραφέα, τον αριθμό έκδοσης και τη σελίδα.

* Θα σας προτείναμε να μη δημοσιοποιείτε το πραγματικό σας όνομα κατά την αποστολή οποιουδήποτε υλικού.

• EN: Your comment will be visible after approval. Please check the terms of use.

• EL: Τα σχόλια δημοσιεύονται κατόπιν έγκρισης. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τους Όρους χρήσης.