Το Eagainst.com κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας…

Ο διαδικτυακός σταθμός Eagainst.com κλείνει σήμερα ένα χρόνο από την έναρξή του. Μέσα στο διάστημα αυτό, οι επισκέψεις μοναδικών χρηστών ξεπέρασαν τις 250.000, ενώ πάνω από 600.000 ενέργειες έχουν καταγραφεί στις στατιστικές μας.

Ήταν μια χρονιά περιπετειώδης αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερα δημιουργική. Η Αραβική Άνοιξη και τα κινήματα των πλατειών αποτελούν για μας ίσως τα σημαντικότερα γεγονότα. Από τα κινήματα αυτά μάθαμε πολλά, κατανοήσαμε καλύτερα το πρόταγμα της συλλογικής και ατομικής αυτονομίας και τη δυναμική του, ενώ παράλληλα αναθεωρήσαμε σε κάποιες περιπτώσεις τους τρόπους που προσεγγίζουμε τις καταστάσεις, στην προσπάθειά μας να αποκτήσουμε μια πιο σφαιρική άποψη για την (πολιτική) πραγματικότητα. Έτσι λοιπόν, ανανεωμένοι, συνεχίζουμε στους αγώνες για πραγματική δημοκρατία και κοινωνική μεταστροφή.

Λίγο πριν, όμως, πραγματοποιήσουμε τις τελικές αλλαγές ενόψει της συμπλήρωσης ενός κύκλου διαδικτυακής δράσης και αντιπληροφόρησης, – κι ενώ η επεξεργασία της νέας εμφάνισης βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη – καλούμε τους φίλους και αναγνώστες μας να στείλουν τις παρατηρήσεις τους. Αφήστε μας στα σχόλια τις εντυπώσεις σας…


Σύντομο URL: http://wp.me/pyR3u-9jD

7 comments / Σχολια

  1. Ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι αλλαγές. Περιμένω κι εγώ δικές σας ιδέες και προτάσεις…

  2. εμενα μια χαρα μου φαινονται ολα. Happy birthday to us!

  3. Νομίζω ότι η καινούρια μακέτα για τα σχόλια είναι πάρα πολύ καλή. Είμαστε σε καλό δρόμο…

  4. Αν είναι δυνατόν να υπάρχει η επιλογή Save as pdf  στα άρθρα

    • Πολύ σωστή ιδέα. Μαζί με την επιλογή pdf λέμε να εγκαταστήσουμε και τη δυνατότητα ο χρήστης να εκτυπώνει άρθρα (print). 

  5. To 80% των αλλαγών έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Η επιλογή αποθήκευσης άρθρου σε μορφή PDF ή εκτύπωσης λειτουργεί πλέον κανονικά. Μένουν μερικές ρυθμίσεις ακόμη. 

• EN: Your comment will be visible after approval. Please check the terms of use.

• EL: Τα σχόλια δημοσιεύονται κατόπιν έγκρισης. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τους Όρους χρήσης.