Συνεισφέρετε νέο άρθρο

Το “Eagainst.com – Autonomy against Barbarisn”, υφίσταται ως διαδικτυακή πηγή πληροφοριών για το πρόταγμα της αυτονομίας.

Σημείωση:

  1. Το “Eagainst” είναι μια ανοιχτή κοινότητα που δίνει στον καθένα την δυνατότητα να υποβάλει άρθρο. Ωστόσο όμως, όλα τα άρθρα που υποβάλονται θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν από την συντονιστική ομάδα.
  2. Άρθρα που αφορούν ειδήσεις και σχολιασμό πάνω σε γεγονότα θα πρέπει να είναι γενικού ενδιαφέροντος και όσο το δυνατόν πρόσφατα γίνεται  (εκτός και αν το άρθρο αφορά κάποιο ιστορικό γεγονός ή καταπιάνεται με την πολιτική δράση των συγκεκριμένου ακτιβιστή / πολιτικού).
  3. Σε περίπτωση που θέλετε να αναδημοσιεύσετε κάποιο άρθρο που αρχικά έχει δημοσιευτεί σε άλλη ιστοσελίδα, παρακαλούμε να προσδιορίσετε την ακριβή διεύθυνση ή αν είναι ένα περιοδικό, το όνομα του περιοδικού και του συγγραφέα, τον αριθμό έκδοσης και τη σελίδα.

Στην ομάδα μας συμμετέχουν εθελοντικά άνθρωποι και συλλογικότητες διαφόρων κοινωνικών κινημάτων με στόχο την δημιουργία ενός εναλλακτικού δικτύου πληροφόρησης πάνω σε θέματα που αφορούν τους κοινωνικούς αγώνες για την ελευθερία, την παιδεία, την καθημερινότητα, τις ανάγκες των μεταναστών, τους ελεύθερους χώρους, την αυτοδιοίκηση, και τα οικολογικά κινήματα, μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα ενημέρωσης και σχολιασμού.

[user-submitted-posts]
• EN: Your comment will be visible after approval. Please check the terms of use.

• EL: Τα σχόλια δημοσιεύονται κατόπιν έγκρισης. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τους Όρους χρήσης.